Multicolor stretch skind bukser

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: stretch skind

Total unik og det kræver du kommer forbi butikken i Horsens

 

 

7.500,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Multicolor stretch skind bukser

Stretch skind bukser er til dig der ikke vil gå på kompromis, dette par i multicolor er ovenikøbet total unik. Der findes ikke et par magen til dine. Jeg (Joan Fisker) syr selv bukserne og ønsker dig det perfekte. Derfor er det nødvendigt at du møder op i Horsens, hvis du ønsker disse bukser. Jeg holder selv af bukser der går op og dækker min mave, men valget er dit. Når du kigger forbi finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

At tage et par stretch skind bukser på, er ligesom at tage et par joggingbukser på, du kommer til at bo i dem. Prisen ja de koster, men de er alle pengene værd. Ønsker du et par i 1 farve er prisen kun 5500kr. Hvis du synes livet er for kort til halvgode løsninger så vil du elske dette par bukser.

PASSION by Joan Fisker.dk

Indeholder en butik og et værksted i samme rum. Dette betyder at det er nemt at være med i processen. Du kan hurtig se alle mulighederne. Der findes:

Tøj under brand: Joan Fisker Design.dk

Acc. og puder under brand PASSION by Joan Fisker.dk

Alt bliver designet og syet i Horsens, så her kan der virkelig tales om bæredygtighed.

Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget hvad vi signalerer, når vi møder andre mennesker. Første indtryk tage få sekunder, og her er det kun dit udseende der kan bruges. Beklager men sådan er vi mennesker skruet sammen, om vi vil det eller ej.

Så hvorfor ikke bare være en smukkeste udgave af dig selv. Jeg har knap 30 års erfaring med at klæde kvinder på og jeg giver gerne ud af mine erfaringer.

Se de mange andre muligheder for velsiddende bukser her

Udover at være skrædder og designer er jeg også uddannet kropsterapeut, så har du en krop der protesterer så se mere her

 

Yderligere information

Størrelse