Ekstravagant skind / tyll brudekjole

Vælg en Joan Fisker model, hvis du ønsker en brudekjole, der er skabt til at fremhæve det smukke ved lige præcis dig.

Brudekjolen her er i tyll og skind.

Den syes efter dine mål.

Book en uforpligtende tid på tlf. 23427874

15.000,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Model fra Joan Fisker Design.dk

Er du til noget ganske særligt, så vil denne brudekjole sikkert tiltrække dig. Den er vildt ekstravagent, kontrasten mellem det feminine tyl og det rå skind, giver brudekjolen så meget kant.

Der er kun en strop på den ene skulder af denne brudekjole. Denne er dekoreret med tyl og skindblomster med perler.

Jeg har den desværre ikke i butikken længere, da den er solgt, MEN det er intet problem, jeg syr bare en til dig efter dine mål, så kommer den også til at sidde helt perfekt.

Brudekjoler er noget ganske særligt, og det er vigtigt at den er det perfekte match til lige præcis dig. Jeg vil elsker at hjælpe dig med at fornemme, hvad der lige præcis er det rigtige til dig, og med mine 28 års erfaringer, vil jeg helt sikkert kunne gøre en forskel for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og dine ønsker på 23427874

Jeg glæder mig til at møde og hjælpe dig 🙂

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse