Figursyet kjole med V-udskæring

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Uld / silke / vis / pol / ea. Ærmer: viskose / ea. FOER: acetat

Jeg har str L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Denne kjole sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

2.495,00 DKK2.995,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Figursyet kjole med V-udskæring

En super lækker figursyet kjole med V-udskæring. Derudover kører skuldrene ind og bliver til en lille krave, som giver V-udskæringen en ekstra dimension. Som en fræk detalje er der en bred farverig stribe i ryggen (orange, rød og bordeauc). Kjolen er foret.

Her i kjolen er det arbejdet med at få fokus op til ansigtet, med halsudskæringen. De sorte markerede skuldre, giver visuel bredde her. Derudover vil jeg gerne give dig en slankere siluet, det får du med striben bagpå. Den behøver ikke være orange og hindbærrød, den kunne også bare være sort, hvis du er mere til det. Du bestemmer

Se flere kjoler her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er noget ganske særligt. Her skræddersyes dine tøj drømme nemlig. Jeg (Joan Fisker) er tøjdesigner og skrædder. Jeg syer selv hele kollektionen som hænger i butikken i Horsens. Denne butik inkluderer værkstedet, så du møder direkte op i det kreative univers. Så her kan man tale om bæredygtighed og dansk design og produktion. Priserne er stadig som kvalitets stangtøj, og hvordan kan det så lade sig gøre… Det er et valg jeg har taget, jeg vil hellere kunne designe tøj, som alle har råd til, og så tjene mindre, end kun at henvende mig til den økonomiske top.

Jeg har efterhånden knap 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Og du har mulighed for at trække på alle mine erfaringer, hvis du ønsker det. Tøj er nemlig ikke bare tøj, det betyder virkelig meget når vi skal ud og møde verden. Er du i en salgssituation, er det vigtig at dit tøj har den rigtige salgsværdi. Alt dette og meget mere vil jeg elske at hjælpe dig med.

Udover mit drømmejob som tøjdesigner og skrædder, så er jeg også RAB-godkendt kropsterapeut. Det kan du læse meget mere om her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at møde dig

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

L, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, M på bestilling, XL på bestilling