Eksklusive 3/4 lange bukser i tweed

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: Uld/pol

Jeg har str 38 i taljen 40 om hoften hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Bukserne sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.900,00 kr.2.300,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Eksklusive 3/4 lange bukser i tweed

Eksklusive 3/4 lange bukser i tweed, til dig der elsker noget lidt anderledes. Dette par er med foer. Capri bukser er fantastiske, og du har nogle smarte sko / støvler så kan du rigtig flashe dem her. Der er noget luksus over dem, som gør dem i særklasse. De skrå lommer giver en afslappethed som klæde bukserne rigtig godt.

Du kan finde mange flere bukse modeller her

PASSION by Joan Fisker.dk

Mit navn er Joan Fisker jer er uddannet tøjdesigner og skrædder for rigtig mange år siden, ja knap 30. Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har mødt rigtig mange forskellige typer. Det har givet mig en stor viden om hvad der skal til for at gøre en forskel. For mig er det vigtigt at du går ud af min dør, som den smukkeste udgave af dig selv.

Det er helt vildt hvor meget tøj kan forandre. Den rigtige længde, halsudskæring, vidde. Det kan være en lille finesse, der gør underværker. Jeg designer gerne, udfra det, jeg ved de fleste kvinder ønsker. De vil gerne være højere, slankere og gemme mormorarmene. Derudover har du altid mulighed for at ændre på mine designs, hvis du nu f.eks. gerne vil have V-udskæring eller 3/4 lange ærmer. Valgmulighederne er uendelige. Men det smarte er at når du først har fundet noget du elsker, så kan du altid få det i en anden farve eller print.

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være tøjdesigner er jeg også uddannet TOTUM kropsterapeut. Jeg har altid været meget interesseret i det enkelte menneske, og selvom tøj kan gøre underværker, så skal der nogle gange lidt mere til. Kroppen og vores psyke hænger tæt sammen, og at finde ind til denne kobling, kan være en voldsom aha oplevelse, som gør det muligt at komme af med den fysiske lidelse.

Vil du gerne vide mere kan du klikke her

Yderligere information

Størrelse

, , , , , ,