Corsage brudekjole i broderet silke

Vælg en Joan Fisker model, hvis du ønsker en brudekjole, der er skabt til at fremhæve det smukke ved lige præcis dig.

Brudekjolen her er i silke med broderi.

Den syes efter dine mål.

Book en uforpligtende tid på tlf. 23427874

15.000,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Denne skønne brudekjole er asymetrisk, dette giver et mere kreativ / kunstnerisk udtryk.

Materialet er broderet taisilke og silkeorganza.

Kvaliteten er helt i top, ren faktisk er denne brudekjole solgt, så det jeg kan vise dig er nogle billeder og materialet, hvis du ønsker dig denne kjole, syr jeg først en prøve, som tilrettes så den passer dig og herefter syes den endelige kjole.

Jeg har 28 års erfaring med at sy brudekjoler, så du kan trygt overlade ansvaret til mig 🙂

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse