Brudekjole med tyll skørt og skindcorsage

Vælg en Joan Fisker model, hvis du ønsker en brudekjole, der er skabt til at fremhæve det smukke ved lige præcis dig.

Brudekjolen her er i tyll og skind.

Den syes efter dine mål.

Book en uforpligtende tid på tlf. 23427874

8.500,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Model fra Joan Fisker Design.dk

Denne brudekjole har jeg skabt for at kombinere den rå skind corsage med det meget feminine tyll skørt. Det giver brudekjolen en skøn karakter, den skiller sig ud fra mængden. Skindcorsagen hænger ikke længere i butikken, men det gør tyll skørtet. Skindcoesagen bliver syet op i noget prøvestof og først herefter i skind. Dette medfører at du får den helt rigtigt pasform på din nye brudekjole.

Brudekjoler er noget helt specielt, selve processen er lang og spændende. Det er vigtigt at du får den helt rigtige kreeret, der passer til dig personligt, men også til din skikkelse. Måske ved du lige præcis hvad du ønsker, eller måske mangler du lidt hjælp til lige at finde frem til den rette model. Lige gyldig hvor du er så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig i mål. Jeg har 28 års erfaring i at kreere brudekjoler, så du kan trygt tage imod min hjælp.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse