Silke bluse med unik halsudskæring

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke

Jeg har str S/M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.695,00 DKK1.995,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

En smart silke bluse med helt unik halsudskæring

Er du vild med silke, så er denne bluse med en helt unik halsudskæring måske lige noget for dig. En v-udskæring åbner ligesom op til din hals og dit ansigt. Med andre ord vil den fremhæve dit ansigt.

Du kan finde flere silke bluser her

Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget, hvad vi tager på og møder andre med. Du skal gerne fremstå, som det smukke menneske du er. Og nej så er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger at tage på. Det kan være en ganske lille ændring, der kan gøre den store forskel.

Jeg (Joan Fisker) har mange års erfaring med at klæde kvinder på. Det at være tøjdesigner og skrædder, giver et væld af muligheder. Med andre ord hvis du møder op i butikken, kan du være sikker på at få min ærlige mening. Og i fællesskab skal vi nok finde det helt rigtige til dig.

Jeg går op i bæredygtighed, derfor bliver alt designet, konstrueret og syet i butikken. Jeg elsker at arbejde med naturprodukter, det er også super skønt at have på. Derudover vil et stykke tøj fra Joan Fisker Design, som er tilpasset lige præcis dig, give dig så meget mere velvære, at du vil bruge det mere og i længere tid, end et stykke stangtøj.

Jeg vil elske at møde dig og give dig en 100% ærlig rådgivning ganske gratis. Du er altid velkommen i butikken i Horsens.

Udover at være tøjdesigner og skrædder er jeg også uddannet kropsterapeut gennem Totum. Det er en meget effektiv behandlingsform, da den tager udgangspunkt i dig som det hele menneske du er. Vi kan ikke fikse alt gennem vores hoveder, det er vigtigt at komme ned i kroppen og mærke, hvad sker der her.

Dette kan du læse meget mere om her

Yderligere information

s/m i rækkefølge

S/M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, L/XL på bestilling, M/L på bestilling, XS/S på bestilling, XL/XXL på bestilling