Silke bluse med unik halsudskæring

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke

Jeg har str S/M hængende i butikken, men du skriver bare i kommentarfeltet, hvis du ønsker en anden størrelse. Den kan dog ikke returneres, da den bliver syet til DIG.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.800,00 kr.2.200,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

En smart silke bluse med helt unik halsudskæring

Er du vild med silke, så er denne bluse med en helt unik halsudskæring måske lige noget for dig. En v-udskæring åbner ligesom op til din hals og dit ansigt. Med andre ord vil den fremhæve dit ansigt.

Du kan finde flere silke bluser her

Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget, hvad vi tager på og møder andre med. Du skal gerne fremstå, som det smukke menneske du er. Og nej så er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger at tage på. Det kan være en ganske lille ændring, der kan gøre den store forskel.

Jeg (Joan Fisker) har mange års erfaring med at klæde kvinder på. Det at være tøjdesigner og skrædder, giver et væld af muligheder. Med andre ord hvis du møder op i butikken, kan du være sikker på at få min ærlige mening. Og i fællesskab skal vi nok finde det helt rigtige til dig.

Jeg går op i bæredygtighed, derfor bliver alt designet, konstrueret og syet i butikken. Jeg elsker at arbejde med naturprodukter, det er også super skønt at have på. Derudover vil et stykke tøj fra Joan Fisker Design, som er tilpasset lige præcis dig, give dig så meget mere velvære, at du vil bruge det mere og i længere tid, end et stykke stangtøj.

Jeg vil elske at møde dig og give dig en 100% ærlig rådgivning ganske gratis. Du er altid velkommen i butikken i Horsens.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Se modellerne live på youtube klik her

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,