Råhvid jersey cardigan med spidser

Materiale: Vis. / pol. /ea.

Brand: Joan Fisker Design

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Den sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.500,00 kr.1.800,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Råhvid jersey cardigan med spidser

Her får du en råhvid jersey cardigan med spidser, som giver dig ekstra højde. Det er sådan en cardigan, der bare kan bruges til alt. Den er dejlig blød at have på, den er rummelig, men på en måde som ikke gør størrere.

Se flere cardigans her

Tøj er ikke bare tøj, det gør en verden til forskel, hvad vi tager på. Og så det både er klædeligt og super behageligt, ja what is not to like.

Jeg, Joan Fisker, elsker der kreative proces. Når idèerne kommer susende, så den ene afløser den anden. Det er meget forskelligt hvad der er udslagsgivende, for denne proces. Men når der skabes noget er giver mening, så er det som at bestige et smukt bjerg.

I butikken i Horsens, bliver hele kollektionen til. Der er simpelthen en systue i selve butikken. Der er metervarer og en hel kollektion du kan lade dig friste af. Og hænger den perfekte model ikke lige på bøjlerne, ja så syr jeg den til dig. Så velkommen til mulighedernes verden. Her opfyldes dine tøj drømme.

Udover at være tøjdesigner, er jeg også uddannet kropsterapeut. Det er en fantastisk behandlingsform, hvor det fysiske kobles med det psykologiske. Det giver bare så meget mening, for alt hvad vi oplever, giver følelser. Og de negative sætter sig som spændinger i kroppen. Har jeg vagt din interesse, så kan du læse meget mere om det her

Yderligere information

Størrelse

, ,