Tilbud

Uld strik bluse med blondeærmer

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Strik: 75% uld, 20% pol, 5% ea., Blonde: vis/pol

Jeg har str L og XL hængende i butikken, som du kan få billigt,  vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

699,00 DKK1.395,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Denne skønne uld strik bluse har fået et feminint look med sine blondeærmer.

Blondeærmer giver en lethed til denne uld strik bluse med rullekrave. Og så er den ovenikøbet sat ned til en spot pris, så vent ikke for længe 🙂

Kraven er også i blonde, den har lidt vidde. Dette betyder at selvom din hals ikke er lang, kan du stadig sagtens bruge denne krave. Uldstrikken er rib strikket, rillerne vender den rigtige retning, hvis du ønsker en slankere siluet.

Se flere bluser her

Elsker du også tøj, der skiller sig lidt ud.

PASSION by Joan Fisker.dk er et helt unikt sted, hvor der skabes kvalitets tøj, bælter, acc og puder under brand: Joan Fisker Design (tøj) og PASSION by Joan Fisker (alt andet)

Jeg, Joan Fisker, elsker at være kreativ, og finde på løsninger, der fremelsker det smukke i lige præcis DIG. Vi er alle forskellige, og det er vigtigt at vores tøj understøtter det smukke. Jeg har været så heldig, at få lov til at leve af min passion i nu små 30 år. Dette giver mig en stor erfaring, som du kan nyde godt af. Og de alt bliver syet her i systuen, er der ikke langt fra idè til produkt. Så er du nysgerrig og har lyst til at forkæle dig selv. Så kig op i Butikken i Horsens.

Du har stor betydning for mig. Dig som det hele menneske du er. At skabe et smukt ydre, skal helst understøttes af en indre ro. Dette samspil af det ydre og det indre har interesseret mig længe. Derfor har jeg taget en uddannnelse som kropsterapeut. Krop og psyke hænger sammen. Alle vores oplevelser lagres i kroppen, og det er vigtigt at de bliver løsnet op i kroppen. Ellers er der mulighed for at det sætter sig til den vedvarende smerte.

Har du et ønsker om at få løsnet noget op eller er du bare nysgerrig så se meget mere her

Jeg glæder mig til at møde dig.

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

L, XL, XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster