Tilbud

Silke bluse med v-udskæring

Materiale: silke

Jeg har desværre ikke mere af denne metervarer. Men jeg kan sy en i en anden metervare, hvis du er vild med modellen.

Blusen bliver sendt til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

699,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Super lækker silke bluse med V-udskæring.

V-udskæring giver din hals mere længde, og er faktisk meget klædelig til de fleste kvinde. Og denne silke bluse med v-udskæring er endda til spot pris. En super billig silke bluse. Printets udtryk er både klassisk og frisk. Det er en silke bluse med laaang levetid.

Her kan du se de mange andre bluser fra Joan Fisker Design

Ønsker du kvalitet og unika så er Joan Fisker Design et sikkert valg

Jeg, Joan Fisker, holder til i Horsens. Jeg er født optimist og elsker at være kreativ. I snart 30 år har jeg været så heldig, at få lov til at leve af min passion. Tak til alle jer der har gjort det muligt.

Livet er for kort til halv gode løsninger. Specielt når du kan få tøj tilpasset lige præcis dig, får så billige priser.

Det tøj du skal tage på, skal understøtte dig. Dvs. fremhæve det smukke i dig, og samtidig udtrykke dig som person. Det er bestemt ikke ligegyldigt hvordan vi møder  verden. Selvom tøj kan virke overfladisk, så har det en påvirkning på vores omgivelser og vores egen selvtillid. Så underkend endelig ikke tøjs betydning.

Har du et ønsker om at få noget tøj der passer lige præcis til dig, så kig forbi butikken i Horsens.

Jeg er et nysgerrigt menneske, med en stor interesse for dig som et helt menneske. Det indre og det ydre, har begge stor betydning for vores fremtoning. Derfor er jeg dykket lidt dybere ned i hvad kroppen gemmer på. Som RAB godkendt kropsterapeut, kan jeg hjælpe dig til mere energi. Har du en problematik, du ikke kan komme af med ved fysisk træning, så lad mig kigge nærmere på det. Måske ligger der noget psykologisk til grund for det. Er du nysgerrig så kig mere her

Jeg glæder mig til at møde dig

Yderligere information

Størrelse