Tilbud

Vandfaldstunika i grøn grå blå

Denne tunika er er en personale model (lidt brugt) derfor den billige pris.

Materiale: polyester, ærme: viskose/ea

Brand: Joan Fisker Design

Tunikaen sendes til nærmeste GLS pakkeshop medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

595,00DKK1.595,00DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Vandfaldstunika i grøn grå blå

En helt unik vandfaldstunika i grøn grå blå brun m.fl. farver. Ærmet er i viskose/ea som sidder tæt, men stadig er fleksibelt. Du kan bruge et bælte for at markere taljen. Vandfaldet camouflerer en stor barm og giver fylde hvis du har en lille barm.

Se flere tunikaer her

Tænker du også bæredygtigt

Verdens tøj forbrug er overhængende stor, derfor er det fantastisk dejligt at se genbrugsbutikkernes store succes. Er du ikke til genbrugstøj, kan det at købe personligt tøj, der kan bruges de næste mange, også være bæredygtigt.

Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele Joan Fisker Design.dk kollektionen. Den hænger i butikken i Horsens, det er også her den bliver til. Så du kommer direkte ind i det kreative univers. Du har mulighed for at få tilrettet hver enkelt model, så den passer lige præcis dig. Små ændringer kan give en kæmpe forskel. Tøj er nemlig ikke bare tøj, det betyder virkelig meget hvad vi tager på, når vi skal ud og møde andre mennesker. Er du i en salgsituation, er det vigtigt at dit tøj understøtter det, du gerne vil sælge.

Du skal gerne være den smukkeste udgave af dig selv. Jeg har knap 30 års erfaringer i at klæde kvinder på. Og jeg elsker at se den forskel tøj kan gøre. Det kan være ganske små ting, som længden på din tunika eller nederdel. Det kan også være halsudskæringen der skal ændre, for at give dig det perfekte.

I det hele taget elsker jeg at kunne gøre en forskel. Sidste skud på stammen er en uddannelse som TOTUM kropsterapeut. En behandlingsform hvor kroppen og psyken kobles sammen. En ret spændende indgangsvinkel på fysiske problematikker. Du kan læse meget mere om det her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at møde dig 🙂

Yderligere information

Størrelse

,