Uld strik med multicolor krave

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 75%uld/pol/ea, kraven + ærmer: pol.

Jeg har str S/M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.095,00 DKK1.395,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Super lækker og blød Uld strik med multicolor krave.

Her har du en uld strik med en multicolor krave. De mange farver giver valgfrihed, når der skal sættes noget til blusen. Herudover er der også lige en detalje i siderne. En slis hvor bagstykket er længere end forstykket. Det er typisk bagtil vi søger længde og varme.

Den store rullekrave er lavet så stor i vidden, at den kan falde lidt ned. Det betyder at har du en kort hals, ligger du bare kraven mere ned. Og nyder godt af den ekstra længde den får optisk, fordi kraven hænger ned fortil. Har du en lang hals, løfter du kraven op i nakken, så den ikke virker så lang.

Denne uldstrik er i 75 % blød uld, som tåler maskinvask. Uld er mange ting, noget uld nuller meget op, det gør denne uldkvalitet ikke. Kvalitet er en meget vigtigt parameter her i PASSION by Joan Fisker.

Se mange flere strik bluser her

PASSION by Joan Fisker er en kombineret butik og systue, hvor kvalitet og pasform er nøgleord

Jeg (Joan  Fisker) elsker at kunne gøre en forskel. At nørde lidt med udformningen, så det helt rigtige kommer frem, i hver enkelt design. Nogle gange tager det lang tid, at finde frem til det helt rigtige. Andre gange er den første model perfekt.

Alt hvad du ser her på siden, har været gennem en design proces. Det er altid spændende at få en idé, lave et mønster og herefter sy den op i det rigtige materiale. Er det er stort projekt, syr jeg det først op i prøvestof, inden jeg går igang med det endelige materiale.

Har du en idé til noget, er du meget velkommen med den. Så finder vi i fællesskab ud af det helt rigtige snit til dig.

Jeg elsker at se dig som det hele menneske du er.

Derfor har jeg også taget en uddannelse som kropsterapeut. Her er det sammenhængen mellem krop og psyke. Det er virkelig spændende…. du kan se meget mere på PASSION for det hele menneske klik her

Jeg glæder mit til at møde dig 🙂

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster