Tofarvet grøn uld cardigan med detaljer

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 75% uld, 20% pol, 5% ea. 

Jeg har str S hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.795,00 DKK2.095,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Tofarvet grøn uld cardigan med detaljer ved lommen

En skøn tofarvet grøn uld cardigan med detaljer ved lommen og skuldrene. At sætte 2 matchende grønne farver sammen, og det lange bånd der afslutter halsen, giver mere højde optisk. Tøj er nemlig ikke bare tøj, der kan laves mange detaljer, som gør dig godt. Alt det smukke ved dig, skal da selvfølgelig fremhæves. Personligt tøj bliver brugt langt oftere. Det kan godt være du betaler lidt mere, men for prisen får du kvalitet og ekspertise. Og et produkt der lever længere. Med andre ord taler vi også her om bæredygtigt tøj.

Hele kollektionen bliver syet i butikken i Horsens. Så kigger du forbi, lander du midt i det kreative univers.  Der vil være mange modeller at kigge på og metervarer at vælge udfra. Jeg (Joan Fisker) vil hjælpe dig til den rigtige model, hvis du ønsker det.

Klik her, hvis du vil se flere strik modeller

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

S, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, M på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling, XXL på bestilling