Ternet nederdel med skind detalje

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: pol/ea og skind (uden foer)

Nederdelen er syet op i str. 44

Vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den er syet, fordi du bestiller dem. 

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen bliver sendt til nærmeste pakkeshop.

1.500,00 kr.1.800,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Denne skønne ternet nederdel er helt unik med den skind detalje, der er ved lommerne.

Ternet nederdel med skind detalje, ja det kan være mange ting. Denne har store tern, med klare lodrette striber, hvilket slanker. De sorte skinddetaljer ved lommerne, trækker opmærksomhed op til taljen.

Linningen er bred og formskåret, så den lægger sig pænt ind til din talje. Der skal ikke være noget der strammer. Tøj der ligger glat til din krop, giver den smukkeste silhuet. Derudover der det også meget mere behagelig at have på.

Se de mange muligheder indenfor nederdele her

PASSION by Joan Fisker er stedet hvor dine drømme kan syes

Jeg (Joan Fisker) er så heldig at jeg ikke behøver sige, desværre ret mange gange. For er det stykke tøj du ønsker ikke lige i butikken, ja så syr jeg det bare til dig.

Denne frihed, gør livet meget nemmere. Det kan godt være du tænker tøj syet efter mål, det er besværligt. Men så snart du har fået syet en nederdel der passer dig. Ja så har jeg det mønster liggende, og så kan du bare bestille løs i noget andet stof. Prisen er lidt dyrere for den første, fordi jeg skal have lave et mønster til lige præcis dig. Men herefter er prisen den samme, som hvis du passer den str der hænger i butikken.

Butikken er fyldt med rigtig mange forskellige modeller. Du har mulighed for at blande detaljer, fra de forskellige modeller. Finde den metervarer du kunne tænke dig. Og så få syet den op i dine mål.

Jeg har med mine snart 30 års erfaring, mulighed for at guide dig, til den helt rigtige model. For tøj er ikke bare tøj. Det skal skabe den smukkeste udgave af dig. Og når det lykkedes, vil du også kunne mærke en kæmpe forskel.

Livet er en rejse

Jeg har også været på en rejse ud i kropsterapi. Lært hvordan krop og psyke hænger sammen, og hvordan jeg kan hjælpe dig en bedre sted hen.

Læs meget mere om det her

Jeg glæder mig til at møde dig.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,