Strik bluse med Flagermusærmer

Materiale: Viskose/pol.

Denne bluse er syet op i str. L, men du kan få en syet op i hvilken som helst str. bare giv lyd på 23427874

Blusen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

899,00 DKK1.099,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Strik bluse med flagermusærmer.

Når en strik bluse kreeres med flagermusærmer, skabes der en frihed. Det er en elegant måde at camouflere.

Denne bluse har et smukt mønster i metervaren, som giver en lethed. Det faste stykke om hofterne, kan trækkes op eller ned efter ønske. Du kan også vælge at tage et bælte omkring.

Du kan se mange flere bluser her

Kvalitet og pasform er i høj kurs.

I PASSION by Joan Fisker går vi ikke på kompromis med kvaliteten på produkterne.

Jeg, Joan Fisker, har nu i snart 30 år været så heldig at få lov til at arbejde med min passion. Tøj er ikke bare tøj, det gør en kæmpe forskel, hvad vi tager på. Vores ydre er vores første møde med vores omgivelser. Skal vi ud og performe er det vigtigt at vores påklædning, underbygger det vi gerne vil “sælge”. Derudover giver tøj selvtillid, hvis du vel og mærke får det helt rigtige på.

Nå du skal vælge et stykke tøj, er det vigtigt at det fremhæver det smukke ved dig. Det kan være små ting som den rigtige længde, eller om halsudskæringen skal være dyb, rund, v-udskæring. Det er alt sammen noget vi i fællesskab finder frem til. Medmindre du selvfølgelig har fuldstændig styr på det, så kan du bare trække ned af bøjlerne 🙂

Med min store expertise i at klæde kvinder rigtigt på, vil jeg virkelig gerne hjælpe dig. Så kig forbi og se de mange muligheder. For her i bixen er der ikke rigtig noget der ikke kan lade sig gøre.

Det ydre kan være ligegyldigt, hvis det indre ikke er i balance. Livet er en rejse med op og nedture. Alt hvad vi oplever sætter sig i kroppen og nogle gange bliver disse oplevelser til energi blokader. Jeg har taget en uddannelse som kropsterapeut, for at kunne hjælpe dig til energi i hele kroppen. Se meget mere HER

Jeg glæder mig til at møde dig.

Yderligere information

Størrelse

,