Stribet nederdel i multicolor med lommer

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea.

Jeg har ikke denne nederdel hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig, den kan dog ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.195,00 DKK1.495,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Stribet nederdel i multicolor med lommer

En stribet nederdel i multicolor med lommer. De mange farver giver dig mange forskellige muligheder, når du skal sætte en overdel til. Lommerne er en lækker luksus, som giver en god detalje, med den sorte kontrast farve. Linningen er bred og formskåret, så den bare ligger sig pænt ind til taljen.

Materiale: Bomuld / ea.

Se flere nederdele her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er et kreativ univers. Her midt i butikken hvor du finder hele Joan Fisker Design kollektionen, bliver den også designet og syet. Dette giver dig uanede muligheder for at få en model, der passer lige præcis til dig.

Udover at være tøjdesigner og skrædder er jeg (Joan Fisker) også uddannet kropsterapeut. En meget spændende behandlingsform du kan læse meget mere om her

 

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42 på bestilling, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster