Tilbud

Stribet buksedragt med bælte

Brand: Joan Fisker Design

Materialet er viskose / polyester, super nemt at have med at gøre

1.200,00 DKK2.795,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Model fra Joan Fisker Design

Er du klar på et godt tilbud 🙂

Det er Joan Fisker, der designer og syr alt hvad du finder her på siden. Hvilket der gør det meget mere flekibelt. Du har mulighed for at sige, jeg er vild med denne buksedragt, men har du ikke en anden farve striber… Jo det har jeg, og så ender det med, at du har fået din helt egen buksedragt, som passer til lige præcis dig.

Striber er skønne når de vender den rigtig vej, det er bare så sjældent det sker, men glæd dig så bare over denne model, der gør så meget godt for den slanke siluet.

Du skriver eller ringer bare til mig hvis du har nogle særlige ønsker 🙂 tlf. 23427874

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

,