Stribede bukser med smukke blomster

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea.

Jeg har ikke disse bukser hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig, de kan dog ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

995,00 DKK1.295,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Stribede bukser med smukke blomster

Et helt særligt par stribede bukser med smukke blomster. Vil du gerne skille dig ud, så får du her et par bukser der vil hjælpe dig. Er du også træt af bukser der ikke sidder perfekt, så har du her muligheden for at får et par skabt til dig. Disse er med høj talje og har et bredt elastik i på bagsiden i taljen. Hermed kan du holde maven på plads på en behagelig måde.

Du kan finde andre bukser her

Personligt tøj til stangtøjspriser

I PASSION by Joan Fisker.dk finder du hele kollektionen fra Joan Fisker Design. Butikken er kombineret med det kreative værksted hvor jeg (Joan Fisker) designer og syer kollektionen, og dine drømme. Du har mulighed for at lave ændringer på tøjet i kollektionen. Det kan f.eks. være en længde, halsudskæring eller metervaren, herefter tilrettes modellen så en passer lige præcis dig. Og indenfor ca 14 dage har du dit personlige stykke tøj.

Udover at være tøjdesigner, er jeg også uddannet kropsterapeut. En behandlingsform hvor der behandles udfra krop og psyke som en helhed. Du kan læse meget mere om dette her

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig og du er meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

 

 

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42 på bestilling, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster