Sorte stretch skind bukser med slids

Brand: Joan Fisker Design.dk

Material: Stretch skind

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Og lige i dette tilfælde vil jeg ønske, du vil komme forbi Horsens, så jeg er sikker på, du får det perfekte resultat.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Bukserne sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

5.900,00 kr.6.300,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Sorte stretch skind bukser med slids

Disse sorte stretch skind bukser med slids er et must have. Det er sådan et par bukser, du bare kan tage på til enhver anledning. Stretch skind er så fleksibel, få det føles som et par jogging bukser. Bare i er ret flot udgave.

På dette par er der også et bælte, det kan tilkøbes her

Er du vild med tøj i høj kvalitet og perfekt pasform, så er du landet på den helt rigtig side. Jeg (Joan Fisker) vil rigtig gerne møde dig, hvis du ønsker et par stretch skind bukser. Det er en lille inverstering og derfor vil jeg også gerne have at de bare sidder perfekt. Så nyd en tur til Horsens, det er en skøn by:-)

PASSION by Joan Fisker.dk

Er mulighedernes verden. Det er her du kan få kreeret lige præcis det du kunne ønsker dig. Prisen er faktisk ikke dyrere end kvalitets stangtøj. Men her har du mulighed for, at få noget der bare spiller 100% med dig. Du skal være den smukkeste udgave af dig selv. Og med knap 30 års erfaring indenfor tøj til kvinder, kan jeg helt sikkert hjælpe dig.

Tøj er nemlig ikke bare tøj, det betyder virkelig meget, hvad vi tager på, når vi skal møde andre mennesker. I en salgs situation er et meget afgørende, at vi udtrykker det rigtige for at tiltrække en evt. kommende kunde. Her er tøjet en stor medspiller, for det er de første sekunder, der er afgørende for vores opfattelse af hinanden.

Se de mange andre muligheder for velsiddende bukser her

Hvis du skal være et helt menneske, er det ikke nok at det udvendige spiller 100%. Kroppen og sindet skal også være i harmoni. Det er en utrolig svær balance, som er ret interessant at kigge ind i. Derfor er jeg også RAB-godkendt Totum kropsterapeut. Er din nysgerrighed blevet vagt, kan du se meget mere om det her

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,