Sort silke bluse med velour

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke/ea, Velour: Bomuld/ea

Jeg har str XXL hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.795,00 DKK2.095,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

En sort silke bluse der er kreeret i stretch silke, så bevægeligheden er i top.

På skuldrene er der sat velour, som giver modellen et helt unikt udtryk. Du får her en sort silke bluse med en lille krave og v-udskæring. En virkelig smuk halsudskæring til langt de fleste kvinder. Rynkerne fra skulderpartiet, giver et feminint look. For dig med en stor barm, giver de camouflage, og har du ikke ret meget barm, giver rynkerne fylde.

Her i huset er valget dit, ønsker du en anden udskæring, længde, farve, giver du bare lyd på 23427874. Sammen finder vi den rigtige løsning til dig.

Du kan finde mange andre bluser HER

Kvalitet og perfekt pasform til dig, er min PASSION.

Jeg, Joan Fisker, er uddannet tøjdesigner og skrædder. Jeg har nu i snart 30 år levet af min passion, for det er jeg dybt taknemmelig. Jeg sætter dig i fokus, for tøj kan virkelig gøre en kæmpe forskel. Men det kræver, at det fremhæver det smukke, ved lige præcis dig. Derudover er det også vigtigt, at det understøtter dig som person. Er du en meget feminin kvinde, skal du ikke iføres et sportig look og omvendt. Har du brug for hjælp, så kig endelig forbi, det er helt gratis.

PASSION by Joan Fisker.dk indeholder bl.a.

Tøj brand: Joan Fisker Design.dk

Acc. brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Puder: PASSION by Joan Fisker.dk

Udover mit kreative virke, er jeg også meget nysgerrigt på dig som et helt menneske. Derfor har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut. Det er en uddannelse, der har fokus på sammenhængen mellem det fysiske og mentale. Har du en fysisk skade, der ikke vil slippe. Kan det være en god idé, at se lidt nærmere på, om der kan ligge noget psykologisk til grund for det. Livet er en rejse, der er op og ned ture. Og nogle gange sætters der nogle blokader ind i kroppen, der forhindre energistrømningeren. Her kan kropsterapi være en stor hjælp.

Se mere HER hvis du vil vide mere.

Jeg glæder mig til at møde dig

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

XXL, XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster