Skøn skjortebluse i grønblomstret viskose

Materiale: viskose

Brand: Joan Fisker Design

Skjorten sendes med GLS til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.495,00DKK1.795,00DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Skøn skjortebluse i grønblomstret viskose

En skjortebluse i skøn grønblomstret viskose, ja helt ærlig så er det længe imellem, at jeg faldet så meget for en metervarer. Denne oser bare så meget væk at luksus. Den er kreeret med en høj krave, som du kan lægge ned, hvis du ønsker. Du har også mulighed for at få lavet en med en lav krave, hvis det passer dig bedre. Ja her er der faktisk ingen begrænsninger, hvis du har nogle specielle ønsker.

Mit mål er at skabe det stykke tøj, der gør dig til den smukkeste udgave af dig selv. Så er du i tvivl om, hvad der egentlig klæder dig, så kig forbi og lad os tage en snak. Jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder “rigtigt” på, og det vil være en ære at få lov til at hjælpe dig.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kombinerert butik og værksted. Så når du kigger forbi, kommer du direkte ind i en butik fyldt med hele kollektionene, metervarer og systuen. Jeg (Joan Fisker) er uddannet designer og skrædder, og jeg lever om nogen min passion.

Udfra kollektionen, kan du vælge og vrage. Ændre på hals, længde og bredde, du kan få det præcis, som du ønsker. Herefter laver jeg et mønster der passer dig, og udfra dette syer jeg modellen op til dig.

Så udover at du får det stykke tøj til lige præcis dig, får du også et bæredygtigt produkt i høj kvalitet.

Se flere bluser her

PASSION for det hele menneske.dk

Ja jeg har en kæmpe passion for det hele menneske. Jeg elsker at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv, men nogle gange giver det mening at gå et skridt dybere. Derfor har jeg uddannet mig til kropsterapeut, her kobles krop og sind og giver dig et liv i størrere balance. Er du nysgerrig på dette så klik her

Derudover er du altiv velkommen til at give mig et kald på 23427874

 

Yderligere information

Størrelse

,