Tilbud

Silke bluse med kunstnerisk tryk

Materiale: Silke

Det er den sidste model i denne metervarer, derfor er prisen nedsat.

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop.

 

478,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Smuk Silke bluse med kunstnerisk tryk, du kan dresse op eller ned efter ønske.

Her har du en Silke bluse med kunstnerisk tryk, kreeret i et smukt stykke stof. De mange farver giver dig mulighed for, at sætte den til meget forskelligt. V-halsen giver dig visuelt en længere hals. Har du en stor barm, kan det være en god idé med v-hals, da det ligesom åbner op, og trækker fokus.

Ønsker du at se på flere silke bluser så klik her

Elsker du kvalitet og perfekt pasform, så er Joan Fisker Design det sikre valg.

Jeg, Joan Fisker, er uddannet tøjdesigner og skrædder. Mit fokus er at finde det smukke frem i alle kvinder. Og nedtone det du ikke er tilfreds med.

Tøj kan være magisk, men det kan sandelig også være ret uheldig. Ja tøj kan gøre en kæmpe forskel. Det første møde med nye kunder eller bekendtskaber, har stor betydning. Og selvom vi helst ikke vil være ved det, så er lynhurtige til lige at scanne og bedømme. Her er dit tøjvalg af stor betydning. Din egen selvtillid, kan med det rigtige tøj, som underbygger dig som person, øges.

Jeg har snart 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Så hvis du ønsker et oprigtigt svar, så kom endelig. Her i butikken behøver vi nemlig ikke nøjes. Hænger et rigtige stykke tøj ikke lige på en bøjle, så syr vi det bare til dig. Velkommen i mulighedernes verden, hvor dine ønsker opfyldes.

I PASSION by Joan Fisker finder du:

Tøj brand: Joan Fisker Design.dk

Acc. brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Udover mit virke som tøjdesigner og skrædder, er jeg også RAB- godkendt TOTUM kropsterapeut. Ønser du at vide mere om det så klik her

Jeg glæder mit til at møde dig.

Yderligere information

Størrelse