Sort silke bluse med flæser

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: Silke / elastan

Jeg har ikke denne  bluse hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig, den kan dog ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.795,00 DKK2.095,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Sort silke bluse med flæser

En sort silke bluse med flæser ned på forstykket og i ærmerne. Joan Fisker er designeren bag denne smukke silkebluse, der syet i stretch silke, hvilket der gør det ekstra behagelig at have på.

Flæsen giver et unikt udtryk og så har den den smarte egenskab at maven er fint skjult. Flæserne er alle klippe rå, så de vil med tiden trævle en lille smugle, det er helt bevidst, for at give blusen et mere råt udtryk. Der er en trykknap lukning i halsen, som kan udskiftes til den farve du ønsker.

Se flere silke bluser her

Er du træt af at gå rundt i det samme tøj som alle de andre, så vælg Joan Fisker design. Her får du kvalitets tøj der passer lige præcis dig. Det er en ganske anden fornemmelse at tage et stykke tøj på der passer 100 %.

Det kan godt være, at du synes det er lidt besværligt i første omgang. Men når jeg først har dine mål, så er det nemt at vælge, den rigtig farve / materiale til den næste.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en butik lidt udover der sædvanlige. Det er nemlig mulighedernes verden, dvs. du kan vælge og vrage i hele kollektionen, og så herefter får modellen tilrettet dig. Måske er du ikke vild med farven, så finder vi en anden meter varer, måske vil en anden halsudskæring passe bedre til dig osv.

Her er det dig der er i centrum, du skal gerne gå herfra som den smukkeste udgave af dig selv, det er simpelthen målet.

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være tøjdesigner, er jeg også uddannet kropsterapeut. En meget spændende behandlingsform hvor der tages udgangspunkt i at krop og sind, hænger uløselig sammen. Det er en fysiologisk behandling, hvor der tales ind i det psykoligiske.

Du kan læse meget mere om her

 

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 40 × 30 × 5 cm
SML I RÆKKEFØLGE

XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster