Silke bluse i nude og orange

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: silke

Jeg har str L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.795,00 DKK2.095,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Silke bluse i nude og orange

En smuk silke bluse i en speciel farvekombi af nude og orange. En bluse med mange detaljer. Det hele er taget på skrå, hvilket giver den mere liv. I halsen er en krave også taget på skrå, så en falder blødt. Ærmet er med slå om, det er et ærme der dækker mormor armen, men stadig er åbent og smart. Derudover er blusen med en skrå skæring nederst og slids. Slidsen giver lethed og det skrå gør dig visuelt højere. Virkelig en bluse der tager kejler.

Se flere silke bluser her

Mulighedernes verden

PASSION by Joan Fisker er også mulighedernes verden. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv hele Joan Fisker Design kollektionen, som hænger i den kombinerede butik og værkseted i Horsens. Dette at produktionen foregår i selve butikken, giver dig mulighed for at være med i processen. Hænger den model du gerne vil have ikke lige i butikken, så bliver den bare syet til dig. Der er mange metervarer på hylderne, du kan vælge mellem, og du er også velkommen til selv at tage noget med. Har du noget i skabet det trænger til en make over, så tage det med og lad os se på det.

Udover at være tøjdesigner er jeg også uddannet kropsterapeut. En behandlingsform hvor krop og psyke behandles som en helhed. Du kan læse meget mere om det her

Jeg vil glæde mig til at møde dig, du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

L, XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster