Tilbud

Sandfarvet bukser med nude blomster

Dette par er det sidste par af sin slags, jeg har brugt dem lide, men de er som nye. str 38 i taljen og str 40 om numsen.

Materiale: bomuld/ea

Brand: Joan Fisker Design.dk

 

599,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Sandfarvet bukser med nude blomster

Lækre sandfarvet bukser med nude blomster og sortgrønne blade. Materialet er satinvævet bomuld/ea, dejligt fleksibelt og smukt blankt. Et par bukser med høj talje og bredt elastik på bagsiden. Dette giver mulighed for at holde maven behageligt på plads. En høj talje giver visuelt længere ben og slankere siluet.

Dette par er det sidste af sin slags, jeg har selv brugt den, men vil gerne sælge dem til 599kr, det er en str 38 i taljen og 40 omkring numsen.

Er du træt af bukser der ikke sidder ordentlig, så gør noget ved det. For bare 200 kr vil jeg lave et mønster kun til dig, dette mønster har jeg så liggende til næste det næste  par bukser, som så koster 995 kr. Jeg har rigtig mange kunder, der bare kommer forbi, og siger jeg trænger til et nyt par bukser. Og så vælger de det stykke stof de ønsker. SUPER NEMT.

Se flere bukser her 

Skræddersyr dine drømme

I PASSION by Joan Fisker har du mulighed for at få skræddersyet dine drømme. Finder du ikke lige det du ønsker på bøjlerne, kan du bare få det syet. Jeg ( Joan Fisker ) er tøjdesigner og skrædder. Alt hvad der hænger i butikken er designet og syet i det kombinerede værksted og butik i Horsens. Så er du til bæredygtighed og dansk design og produktion, så er du det rette sted.

Få lækre personlige ting, fremfor mange spontane køb, der bare hænger i skabet. Det er også bæredygtighed. Det er så meget på alles læber og tøj industrien er en stor problematik. Vores voldsomme overforbrug, skal gerne reguleres. Personligt har jeg tøj hængende i skabet, der er 10 år gammelt, fordi det bare passer mig. Det bliver ikke umoderne.

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Jeg elsker at kunne gøre en forskel, både på det ydre plan og indre. Du kan læse meget mere om et her

Du er meget velkomme til at kontakte mig på 23427874

 

 

Yderligere information

Størrelse