Tilbud

Sæt med 3 puder i blå og orange

40cm x 40cm, 45cm x 45cm, 30cm x 60cm

Materiale: babyfløjl: bomuld, velour: polyester

Incl. bløde fjerpuder

 

947,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Her får du 3 kvalitets puder til en favorabel pris.

2 puder med lækker velour på 1 og 2 sider, den sidste er i babyfløjl. Dette sæt vil give et pift til dit rum.

Her i bixen har du uendelig valgmuligheder. Har du et specielt ønske så giv mig et kald på 23427874. Du kan evt. sende et billede af det rum der ønsker puder, og jeg vil komme med nogle muligheder.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit acc. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Mit pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874