Rød silkebluse med flæse detaljer

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke/ea.

Jeg har str L hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

1.795,00 DKK2.095,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Rød silkebluse med flæse detaljer

Altid et friskt pust med en rød silkebluse, denne er med flæse detaljer på forstykket og i ærmene. Detaljen med flæser ned foran, giver er mulighed for at skjule en eventuel top mave. Den gør blusen mere selskabelig og unik. Den lille trykknap effekt i halsen, kan skiftes ud med en anden farve, hvis du kunne tænke dig en lille kontrast.

Silken er med elastan, hvilket det gør den meget fleksibel og behagelig at have på. Den er derudover sandvasket, hvilket det giver den lidt støvet i farven, og ekstra blød.

Se flere silkebluser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er et helt unikt univers, hvor du er omdrejningspunktet. Jeg hedder Joan Fisker og er uddannet tøjdesiger og skrædder, det har jeg nu levet af i efterhånden knap 30 år. Min store erfaring kommer naturligvis dig tilgode. Det er nemlig ret utrolig hvilken forvandling tøj kan gøre. Og her er det højeste ønske at gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Vi har alle noget vi helst vil skjule og forhåbentlig også noget vi gerne vil fremhæve. På den måde kan vi i fællesskab få skab tøj, det er perfekt for lige præcis dig. Og tøj skabt til den enkelte er noget ganske særligt, det vil du helt sikkert ikke undvære, når du først har prøvet det.

Du træder direkte ind i det kreative univers, butikken med hele kollektionen og systuen hænger sammen, så velkommen indenfor.

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være tøjdesigner og skrædder er jeg også uddannet TOTUM kropsterapeut. Fordi jeg har altid være meget optaget af dig som det hele menneske du er. Det er ikke altid nok at få noget lækkert tøj på, nogle gange er det nødvendigt at komme et skridt dybere. Her er kropsterapien helt fantastisk.

Det kan du læse meget mere om her

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

L, XS specialsyet, S specialsyet, M specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster