Pink silke bluse med skind

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke og skind

Jeg har str M (lidt lille i str.) hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

 

2.495,00 DKK2.795,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Pink silke bluse med skind

Helt unik pink silke bluse med skind detalje på skuldrene og manchetterne. Silken er lidt transparent, men kun på en pikant måde. Skind detaljen på skuldrene, markerer dem og gør dem visuelt breddere. Der er en stykke jersey i taljen, så du kan trække blusen helt op i taljen eller lidt ned på hofterne, efter ønske.

Det er en bluse der kan bruges til mange anledninger, alt efter om du dresser den op eller ned.

Se flere silke bluser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er til dig der elsker når dit tøj, fremhæver det bedste ved dig. Jeg, Joan Fisker, er uddannet tøjdesigner og skrædder, og jeg elsker at kunne gøre en forskel. Tøj er nemlig ikke bare tøj, nå det bliver tilrettet dig, så det passer perfekt, vil du kunne mærke en kæmpe forskel. Min kollektion: Joan Fisker Design hænger i butikken i Horsens. Jeg designer og syr den selv, så der er ikke langt fra tanke til færdigt design. Værkstedet ligger i samme lokale som butikken, derved har du nemmere ved at være med i den kreative proces.

Jeg har valgt at holde det hele her i Horsens, fordi bæredygtighed også fylder en del ved mig. Naturmaterialer er også størstedelen af kollektionen, fordi det er fantastisk at have på og nemt at nedbryde igen. Livet er fyldt med valg, her i butikken kan du vælge det perfekte til lige præcis dig. Hænger det helt rigtige ikke i butikken, ja så syr jeg det bare til dig.

I knap 30 år har jeg haft den store glædet at kunne leve af min store passion, at klæde kvinder smart på. Håber du har lyst til at kigge forbi, og fornemme idéen bag det hele. Herefter er det også nemmere at bestille online. Når du får syet et par bukser det passer dig perfekt, har jeg dit mønster liggende, og så kan du nemt bestille det næste på her på siden, uden merpris.

Udover at være tøjdesigner er jeg også uddannet TOTUM kropsterapeut. En behandlingsform, hvor kroppen og det mentale kobles. Du kan læse meget mere om det her hvis du har lyst.

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster