Petroleumsgrøn stretch silke bluse

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Stretch silke

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.595,00 kr.1.895,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Petroleumsgrøn stretch silke bluse

En skøn petroleumsgrøn stretch silke bluse. Stretch silke er bare det skønneste materiale. Det har du silkens smukke udtryk, samtidig med at det kan strække sig, så du har total bevægelsesfrihed. Blusen her er med båd udskæring, som optisk giver dig bredere skuldre. Her sidder detaljen på blusen oppe ved ansigtet, det er altså her fokus er. Tøj er nemlig ikke bare tøj, det kan skabe fokus lige præcis hvor du ønsker det. Tøj kan gøre størrere og mindre alt efter ønske. Det er ikke altid lige nemt at gennemskue hvad der gør den store forskel. Det er her jeg kan hjælpe dig, jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på. Så jeg ved hvad der skal til for at ændre udtryk.

Find flere silke bluser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg (Joan Fisker) er uddannet tøjdesigner og skrædder, og har nu efterhånden arbejdet selvstændigt med det i rigtig mange på. Jeg er drevet af processen med dig som drivkraft. Jeg er perfektionistisk, så jeg går ikke på kompromis, når det drejer sig om, at finde det helt rigtige til dig. Jeg elsker farver og naturmaterialer, og det bærer min kollektion præg af. Når du kommer ind i butikken vil du finde både kollektionen, systuen, tilskæringen og metervarerne i samme rum. Med andre ord træder du direkte ind i det kreative univers.

Du har mulighed for at ændre på det enkelte modeller, finde et andet materiale eller hvad du nu måtte ønske. Der er også mulighed for selv at komme med et design, du ønsker. Her vil der hvis det er en størrere opgave blive syet en prøve model op først, denne bliver så tilrettet, til du er tilfreds, og herefter syet op.

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være uddannet tøjdesigner og skrædder, er jeg også TOTUM kropsterapeut. Det kunne jeg skrive meget mere om, men jeg vil hellere lede dig videre til min hj. side… så klik bare her

 

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling