Petroleumsgrøn silke bluse med bisser

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Silke / elastan

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.895,00 DKK2.195,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Petroleumsgrøn silke bluse med bisser

Neget fleksibel petroleumsgrøn silke bluse med bisser ned foran. Silke metervaren er med elastan, så det er en drøm at have på. Denne model er der tænkt på de lange linier. Bisserne ned foran og de lange slisser, giver dig ekstra højde visuelt. De fleste af os kan godt lige bruge 10cm ekstra højde, for at se slankere ud. Tænk at tøj virkelig kan være en ret effektiv kur, endda en nem en af slagsen.

Kig ind i butikken og få mit bud på tøj, der gør dig til den smukkeste udgave af dig.

Find flere lækre bluser her

Mit navn er Joan Fisker, jeg er uddannet tøjdesigner og skrædder for snart 30 år siden, det er vildt som tiden går…. Årenes erfaringer giver en fantastisk forståelse af hvad tøj kan gøre. Tøj der er skabt til din krop, er en helt fantastisk fornemmelse. Tænk at slippe for at prøve 30 par bukser, og ikke engang finde det rigtige par. Her i butikken skal vi bare i fællesskab finde frem til den perfekte pasform til dine bukser, bluser, jakker osv. og så er det super nemt bare at bestille løs her på siden eller i butikken.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er et fantastisk kreativ univers at træde ind i. I selve Butikken med hele kollektionen, ligger værkstedet også og metervarerne. Så velkommen direkte ind i hjertet. Jeg vil glæde mig meget til at møde dig 🙂

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være tøjdesigner og skrædder er jeg også uddannet kropsterapeut. For mig er det så vigtigt at du er et helt menneske indefra og ud. Tøjet shiner meget mere når du også har det godt som menneske.

Kropsterapi er en behandlingsform hvor kroppens skavanker sammenholdes med vores mentale tilstand. Enhver spænding kommer fra en tanke. Det er en super spændende anskuelse, og det er så vildt hvor store underværker behandlingen kan give.

Læs meget mere her

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, M på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling