Pæne Hængerøvsbuker med læg fortil

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: i taljen et bredt stykke viskose jerseyselve buksen er syet op i sort viskose/pol/elastan, men en let bouclè (let ruflet) overflade

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.095,00 kr.1.395,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Pæne Hængerøvsbuker med læg fortil

Få et par Pæne Hængerøvsbuker med læg fortil. De er super lækre at have på, da der er elastisk jersey i taljen og stretchbar bouclè (lidt ruflet i overfladen) som selve buksestoffet.

Lægget fortil gør dem elegante og sammen med de smalle ben, fremelskes den slanke figur. Du vil ikke komme til at fortryde dette køb.

Find flere bukser her

Livet er for kort til halvgode løsninger, derfor vælg det er passer perfekt til dig, du er det hele værd. I første opgang kan det virke lidt besværligt at få syet tøj der passer lige præcis dig. Men når først jeg har dine mål, er det meget nemmere. Så slipper du for at prøve 10 par bukser for at finde ud af at der ikke er nogen der passer perfekt.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig 🙂

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også RAB-godkendt kropsterapeut, læs mere om det her

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, M

Du kunne også være interesseret i...