Orange uldstrik med bådhalsudskæring

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 75% uld 20% pol 5%ela.

Blusen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

 

1.500,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Lækker orange uldstrik med bådhalsudskæring

En skøn orange uldstrik med bådhalsudskæring, til at varme sig i. Halsudskæringen giver dig optisk bredere skuldre. Slidserne i siderne giver en slankende effekt, fordi du ikke ser bredden på hofterne på samme måde. Derudover er bagstykket lavet længere, for at kunne varme/skjule bagdelen. Strik kvaliteten tåler maskin vask, trods de 75 % uld.

PASSION by Joan Fisker

Er noget ganske særlig. Når du kigger indenfor i Grønnegade 25, 1.sal, 8700 Horsens, lander du direkte i det kreative univers. Jeg (Joan Fisker) både designer og syr stort set alt hvad du finder i butikken. Så jeg kan love dig for, at der sidder mange timers tanker inde i hver enkelt model. Mit mål er nemlig at kunne gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Og med knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på, har jeg en klar opfattelse af hvad, der klæder de fleste. Altså de fleste kvinder ønsker at være 2-5 kg slankere, så hvad nu hvis det kan sker gennem det rigtige tøj… Det må da siges at være den letteste kur.

Jeg elsker naturprodukter, hvilket nu nok allerede har opdaget. Silke, uld, hør, viskose, bomuld, skind pels er foretrukne materialer. At kunne give de enkelte modeller et lille twist, der gør dem helt unikke, er et mål i sig selv.

Ønsker du dig noget ganske særligt, vil jeg hjertens gerne hjælpe dig. Kig forbi med dine tanker og ideer, og så finder vi i fællesskab ud af hvad der er det helt rigtige til dig. Om det er brudekjole, gallakjole, skindbukser, en pels, dåbskjole eller en konfirmationskjole er for mig lige interessant. Du vil altid være i centrum under hele processen, så det helt rigtige bliver kreeret.

Ønsker du at se på flere strik modeller så klik her

Se modellerne i live på youtube klik her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Yderligere information

Størrelse

,