Orange strik cardigan i uld

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: 75% uld 20% pol 5% ea

Jeg har ikke denne cardigan hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig. Den kan dog ikke returneres, da den bliver syet op, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.595,00 DKK1.895,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Orange strik cardigan i uld

Denne skønne orange strik cardigan i uld, har en helt unik udsmykning på lommen og skuldrene. Der findes ganske enkelt ikke en magen til. Strikken er i 75% lækker blød uld.

Her i bixen har du mulighed for at få det tøj, der hænger på bøjlerne, men der er også mulighed for, at du kan ændre på det. Personligt tøj til stangtøjspriser. Jeg (Joan Fisker) elsker at frem elske detaljerne og gøre dig til den smukkeste udgave af dig selv. Jeg er uddannet tøjdesigner og skrædder, og du er ligesom essensen i mit virke. At kunne fremelske det smukke i hver enkelt kunde og nedtone det du ikke bryder dig om, er min passion.

Ja for tøj er ikke bare tøj, det gør en kæmpe forskel for dig, når du kan føle dig rigtig godt tilpas, ganke enkelt fordi dit tøj passer dit lige præcis DIG.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kreativ oase, hvor du finder hele kollektionen, i samme rum som systuen. Så du lander lige midt i det hele, når du kommer til Grønnegade 25 1.sal.

Jeg designer tøj, hvor det er detaljen der er i fokus. Farver er højt prioteret og selvfølgelig også materialet. Naturmaterialer som uld, silke, bomuld, viskose, skind og pels har en stor plads i kollektionen.

Du kan finde andre cardigans hvis du klikker her

PASSION for det hele menneske.dk

er en anden passion det betyder rigtig meget for mig. Du skal gerne være den bedste udgave af dig selv. Ikke blot i dit ydre, men også følelsesmæssigt og fysisk. Dette kan jeg hjælpe dig med gennem kropsterapien. Det er en behandlings form, hvor det fysiske og mentale kobles sammen. Jeg bruger lidt fra forskellige teknikker som zoneterapi, medianbaner, massage, tryk, pulsering, og mentalisering.

Hvis du ønsker at vide mere om dette, kan du klikke her

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, M på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling, XXL på bestilling