Multicolor bukser med grafisk print

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 66%bomuld, 31%polyester, 3%elastan

Jeg har str 42 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan de desværre ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

995,00 DKK1.295,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Multicolor bukser med grafisk print

Et par multicolor bukser med grafisk print i ufattelig mange farver: grøn, brun, rust, lilla, gul, sand, rød, pink, sort. Så med andre ord, kan du næsten vælge hvad som helst at tage på til. Materialet er bomuld/pol og stretch, i øverste kant er bukserne afsluttet med elastik, det er med andre ord et par meget behagelige bukser at have på.

Jeg er selv udrustet med en numse og talje der ikke ligefrem er harmoniske, iforhold til normalen. Det betyder, at hvis jeg engang imellem finder på, at jeg gerne vil købe mig et par bukser er det nærmest umuligt. Hvis de passer omkring numsen gaber de voldsomt i taljen. Jeg kommer virkelig i dårlig humør. DERFOR laver jeg efterhånden alle mine bukser selv. Nu ligger mønsteret jo også lige klar, så jeg skal bare bestemme mig for hvilket print jeg ønsker. Du kan få det på præcis sammen måde, hvis du har lyst. Det koster 300kr ekstra for det første par, og herefter ca 995kr alt efter materiale. Så du skal bare kigge forbi butikken EN gang herefter kan du bare bestille over nettet.

De flere bukser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kreativ oase, her finder du hele kollektionen, midt i det kreative rum. Dvs. du træder direkte ind i systuen hvor hele kollektionene bliver til. Jeg (Joan Fisker) er med hele vejen og jeg er perfektionist, så du kan være sikker på at dit tøj er i top kvalitet. Jeg elsker at designe tøj der kan gøre en positiv forandring for dig. Tøj kan nemlig være magisk, hvis du forstår hvad det kan. Jeg har knap 30 års erfaring i at klæde kvinder på, og jeg giver gerne ud. Så kig ind, jeg vil glæde mig til at møde dig.

PASSION for det hele menneske.dk

Udover at være tøjdesigner er jeg også uddannet kropsterapeut, det kan du læse meget mere om her

 

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38 på bestilling, 40 på bestilling, 42, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster