Tilbud

Metalic stretch nederdel / kjole

Model: Joan Fisker Design

Materiale: bomuld / metal / elastan

Nederdelen er syet  op i str. S/M (denne størrelse kan returneres)

Bestiller du en anden størrelse, kan den desværre ikke returneres, da den er syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Nederdelen sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

180,00 kr.800,00 kr. Incl moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Metalic stretch nederdel / kjole

Denne metalic stretch nederdel / kjole er meget fleksibel, du kan vælge den som lidt lang nederdel eller ultra kort, du kan også sætte den op over brystet og så har du en kjole.

Nederdelen er lavet i bomuld/metal/elastan, hvilket der gør den super fleksibel og lækker at have på.

Jeg designer og syr selv alt hvad der hænger i min butik, så jeg kan stå inde for det hele. Pasform og kvalitet er i fokus.

Se flere nederdele her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874

Udover mit virke som tøjdesigner og skrædder, har jeg også taget en uddannnelse som TOTUM kropsterapeut. Så mærker du kroppen brokke sig, har du svært ved at finde roen. Eller noget helt 3. så læs mere her

 

Yderligere information

Størrelse

, ,