Lyserøde velour bukser med slids

Dette par bukser hænger lige pt. ikke i butikken, men syet efter dine mål. Hvis du passer en “normal” str. koster de 995kr

Materiale: Bomuld/ea

Brand: Joan Fisker Design.dk

1.195,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Lyserøde velour bukser med slids

Et par super lækre lyserøde velour bukser med slids i benene. Materialet er bomuld/ea. det betyder at de er dejlig lune og  elastiske. Det er et par bukser du kan bruge både i foråret og igen i efteråret, afhængig af hvad du sætter til. Du kan se nogle forskellige muligheder i billederne.

Se flere bukser her

Få skræddersyet dine tøj drømme

Jeg (Joan Fisker) er tøjdesigner og skrædder og designer og syr selv hele min kollektion her i Horsens. PASSION by Joan Fisker er en butik og værksted i samme rum, så du træder direkte ind i det kreative univers. Du har mulighed for at vælge og ændre på Joan Fisker Designs kollektion. Alt kan tilpasses dig, og så syes efter dine mål.

Tøj er ikke bare tøj, det gør en kæmpe forskel hvad vi tager på. Når tøj passer lige præcis dig, er det en helt anden fornemmelse at tage det på. Holdbarheden på personligt tøj er typisk meget længere, fordi du få et helt andet forhold til det.

Udover det kreative job som designer, hjælper jeg også mange med fysiske problemer. Jeg er nemlig også uddannet kropsterapeut. En behandlingsform der kobler krop og psyke. Alt hvad vi oplever sætter sig i kroppen, nogle gange skaber det problematikker. Synes du det lyder spændende, så kan du læse meget mere her

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen sprøgsmål, på 23427874

Jeg vil glæde mig til at kunne hjælpe dig 🙂

 

 

Yderligere information

Størrelse