Lilla uldstrik med vandfald og stribe

Materiale: 75% uld / pol / ea. 

Brand: Joan Fisker Design.dk

Jeg har desværre ikke længere denne hængende i butikken, men du kan bestille den og så tager det ca. 14 dage inden den sendes herfra. Passer du en S, M, L, XL så koster blusen 1095kr

1.395,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Lilla uldstrik med vandfald og stribe

En skøn lilla uldstrik med vandfald og stribe stribe på skuldrene. Strikvaren er i 75% lækker blød uld. Den tåler maskinvask og holder sig rigtig flot. I denne bluse er strikken taget på skrå, det betyder den falder dejlig tungt. Den er strikket i ret og vrang, altså med riller, hvilket betyder at rillerne løber diagonal.

Er du til striber, MEN ikke lige de farver, så sig endelig til, for her i huset har du medbestemmelse. Jeg (Joan Fisker) designer og syr hele Joan Fisker Design.dk kollektionen her i Horsens. Så her taler vi om bæredygtighed og dansk produktion. Butikken rummer hele kollektionen + bælter, tørklæder, smykker og puder. Alt er specialfremstillet på værkstedet, som også er i butikken. Ja du træder direkte ind i det kreative  univers.

Se flere strik her

Nu har jeg i knap 30 år levet af at være tøjdesigner og skrædder, og jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig. Men somme tider kommer der problemstillinger, der ligger dybere, end tøjet kan hjælpe med. Ja jeg mener virkelig at tøj kan gøre en kæmpe forskel for dig. Hvis du får det rigtig på, vil du kunne mærke det.

MEN for at kunne komme lidt dybere har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut. Her tages der udgangspunkt i både krop og psyke. Du kan læse meget mere om det her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil elske at hjælpe dig

Yderligere information

Størrelse