Lang stor blomstret galla kjole

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: polyester

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan kjolen desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Kontakt mig endelig, hvis du har nogen spørgsmål. Tlf. 23427874

2.800,00 kr.3.300,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Lang stor blomstret galla kjole

En elegang lang stor blomstret galla kjole, til dig der gerne vil syne højere og slankere. Tøj er nemlig ikke bare tøj, med det rigtige snit til dig, vil dit tøj give dig så meget mere…

Denne kjole er lavet i dette meget smukke stof med store blomster i dæmpede farver. Jeg har også samme metervarer i nogle mere klare farver, du kan se det syet op i bukser HER

Personligt er jeg træt af min hals, som er blevet ret rynket, så det gav mig inspiration til denne model. Her kan jeg få camoufleret min hals, tak.  Derudover har jeg en mave det stille og rolig bliver størrere og størrere som dagen skrider frem. Derfor har denne kjole også lagt vidde ind, så den bare falder smukt ned omkring kroppen. Med andre ord, så gør denne kjole det godt for MIG. Mange kvinder er trætte af de såkaldte mormorarme, derfor vil du også finde mange udgaver af ærmer, som dækker det øverste af armen på en elegant måde.

Se flere kjoler HER

PASSION by Joan Fisker

Er er en lille oase for tøjelskere. Hvis du kommer forbi Horsens, må du endelig kigge forbi. Du træder direkte ind i det kreative univers. Her kan du både se hele kollektionen og hvordan den bliver til. Jeg (Joan Fisker) designer og syr selv det hele. Dette sikre at du får bæredygtigt tøj i meget høj kvalitet. Og du kan få det syet til lige præcis dig, hvis du ikke passer det der hænger på bøjlerne.

Det er mulighedernes verden, ingen er for store eller for små, og alt kan lade sig gøre…

Dåbskjoler, konfirmationskjoler, gallakjoler, brudekjoler, skind, pels. Alt til hverdag og fest. Så kom endelig med dit ønsker og jeg skal gøre mit bedste for at opfylde det.

PASSION for det hele menneske

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også kropsterapeut. Hvis du er interesseret kan du læse meget mere her

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,