Lang kjole i blå grønne farver

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: 20% silke 80% viskose

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan kjolen desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

3.495,00 DKK3.795,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Lang kjole i blå grønne farver

En smuk lang kjole i blå grønne farver. Den smalle silhuet giver dig visuelt en højere skikkelse. Tøj er nemlig ikke bare tøj, det gør en kæmpe forskel, hvad vi tager på. Denne kjole skjuler min hals, jeg har desværre fået en rynket hals. Det er noget, der betyder meget for mig, mine omgivelser ser det ikke. MEN det er vigtigt, at jeg føler mig godt tilpas. Sådan har du sikkert også noget er betyder noget for dig. Jeg har rigtig mange kunder, der gerne vil skjule deres mormor arme, dem har jeg også, men det betyder ikke så meget for mig…

Denne kjole er lavet i silke/viskose, den er foret ned til slidsen i siden. (lige over knæet) Den er rynket til ved halsen, så den falder bløde ned omkring din krop. I ryggen er der en slids, og båndet omkring halsen bliver bundet her.

PASSION by Joan Fisker

Er en ganske særlig butik, hvis du kommer forbi Horsens, håber jeg du vil tage dig tid til et kig. Du lander direkte ind i det kreative rum. Her designer og syr jeg (Joan Fisker) også hele kollektionen og alle de bestillinger jeg får. Så du vil få en fornemmelse af alle mulighederne, og så den færdige kollektion.

Du har mulighed for at vælge en bluse, og herefter sige jeg vil gerne have halsudskæringen lidt anderledes og så en anden metervarer. Her er alt muligt. Det vigtigste er, at du ender ud med at være den smukkeste udgave af dig selv.

Så kig endelig forbi, eller lad dig inspirerer af de mange kjoler her på siden, klik HER

PASSION for det hele menneske

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også RAB-godkendt kropsterapeut. En meget virkningsfuld behandlingsform, som du kan læse meget mere om her

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling