Lang grøn uld cardigan med slidser

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: 75% uld 20% pol. 5% ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

Denne cardigan sendes til nærmeste pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.195,00 kr.1.395,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

En skøn Lang grøn uld cardigan med slidser

Er du vild med kvalitet, så skulle du prøve en lang grøn uld cardigan eller vest med slidser fra Joan Fisker Design. De lange linier i ribstrikken sammen med båndet cardiganen er afsluttet med foran, vil gøre dig højere visuelt.

Tøj er nemlig ikke bare tøj, det kan gøre så meget godt for dig…. De rigtige farver, det rigtig snit, vil fremhæve det smukkeste ved dig. Jeg (Joan Fisker) har mange års erfaringer i at klæde kvinder på, så de bliver den smukkeste udgave af sig selv. Her er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas.

Jeg designer og syr selv hele kollektionen, som du finder i Grønnegade 25, 8700 Horsens. Du vil lande lige ind i mit kreative univers, her finder du metervarer, design, konstruktion, systue og butik. Det er en spændende oplevelse at komme med ind i rejsen af dit næste stykke tøj.

Livet er for kort til at vælge halvgode løsninger, når det er muligt at få det der passer lige præcis dig, uden det koster en formue. Når du først har fået lavet en cardigan, kan du nemt bestille en ny farve her på nettet.

Kender du det at du har et par yndlingsbukser hængende, der er ved at være slidt op. Men du kan bare ikke finde et par magen til. Her i butikken vil du aldrig komme i den situation, du vil altid kunne få lavet et par magen til. Jeg kan også godt lave et par efter dine yndlingsbukser, hvis du ønsker det.

Du kan finde flere cardigans her 

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også uddannet kropsterapeut. Her er der også fokus på dig, præcis som du er. Kropsterapi er en behandlingsform med store resultater, fordi du kommer helt ned i kroppen. Hvis du vil vide mere så klik her

 

 

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster, XS på bestilling, S på bestilling, L på bestilling, XL på bestilling