Kunstnerisk grønt formskåret bælte

76 cm – 93 cm

Materiale: skind

695,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Er du til et bælte lidt ud over det sædvanlige og elsker grønt…

Dette formskåret bælte kan dresses ethvert stykke tøj op. Og pga udformningen vil du føle at det bare følge dine former.

Det strækker sig fra 76 cm – 93 cm. Du kan vælge at sætte det i taljen, eller lade det falde lidt ned over hofterne.

Passer målene ikke så sende en besked på 23427874, og jeg laver et der passer dig.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit ass. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874