Hindbærrød uldstrik bluse med vandfald

Materiale: 75% uld, 20% pol., 3% ea

Brand: Joan Fisker Design.dk

Denne bluse er syet op i str. M/L med du kan få den størrelse og farve du ønsker, bare giv lyd på 23427874.

Blusen sendes til nærmeste GLS pakkebox, medmindre du skriver noget andet i kommentarboxen.

995,00 kr.1.195,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Hindbærrød uldstrik bluse med vandfald

En lækker hindbærrød uldstrik bluse med vandfald. Denne skønne bluse er syet op i en strik metervarer med 75% blød uld. Hindbærrød og med vandfald i forstykket, dette gør denne strik bluse til noget særligt.

Se flere strik her

Livet er for kort til alt det ordinære. Her får du muligheden for at få tøj, der er tilpasset lige præcis dig.

PASSION by Joan Fisker.dk er en virksomhed med dig i forkus. Tøj er ikke bare tøj, det gør en verden til forskel, hvad vi tager på. Det er det første indtryk, vi giver når vi træder ind i et rum. Derudover kan det rigtige tøj give os, den selvtillid vi alle fortjener. Så giv den gas, du fortjener det 🙂

Er du i tvivl, hvad klæder mig, hvad skal jeg vælge. Så kig forbi butikken i Horsens, og lad mig hjælpe dig. Jeg har næsten 30 års erfaring i at klæde kvinder på. Det er vigtigt at både snit og farve passer til lige præcis dig. Og her i butikken behøver vi ikke gå på kompromis, for hvis det rigtige ikke lige hænger klar på en bøjle, ja så syr jeg det bare til dig.

Jeg glæder mit til at forkæle dig, med det helt rigtige.

Butikken i Horsens rummer hele kollektionen fra Joan Fisker Design.dk sammen med det kreative værksted. Du kommer med andre ord lige ind i rummet hvor det hele foregår. Dette gør det let, hvis du har lyst til at være medbestemmende.

Udover at være tøjdesigner og skrædder, er jeg også RAB-godkendt kropsterapeut. En behandlingsform hvor kroppens skavanker kobles med det mentale. Problemstillinger der er svære at komme af med, ligger måske ikke kun fysiologisk. Det kan du læse meget mere om her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Yderligere information

Størrelse

,