Grøn nederdel i sildebensmønster

Brand: Joan Fisker Design

Materiale: uld/vis/pol. og skind

Jeg har str 38 hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet, fordi du bestiller den.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

1.595,00 DKK1.895,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

En grøn nederdel i særklasse. Grundfarven er grøn, men hertil kommet et utal af andre farver.

En multi color nederdel giver så mange muligheder, når valget af bluse skal tages. Prøv med lilla, pink, hindbær, gul, og selvfølgelig grøn. Derudover er der også lige sat skind ind ved lommen. Dette giver et rafineret look, og du kan stadig vaske din nederdel på uldprogram. En grøn nederdel du skal prøve.

Pasform er i højsæde, derfor er denne nederdel med en bred linning, der er konstrueret så den lægger sig ind til din talje. Den skal ikke stramme, tøj skal i mit verdensbillede aldrig stramme. Det giver ikke velvære og det gør heller ikke mindre. Se de mange muligheder for nederdele med perfekt pasform her

Tøj skal give selvtillid og bringe det smukke frem i DIG

Det er absolut ikke ligegyldig hvad du tager på. Når du møder et nyt menneske, måske en ny kunde, er det så vigtigt at din udstråling er i top.

Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder. Og så er min mission med livet, at kunne gøre en forskel. Når du tager en Joan Fisker Design model på, skal du kunne mærke forskellen. Tøjet er sin udgangspunkt  skabt til kvinder med former, men for 2-300kr kan du for skabt tøjet, præcis efter dine mål. Det jo en helt anden pris, end hvad en skrædder til tage. Og pasformen er den samme.

Udover tøj med brandnavn: Joan Fisker Design, kreerer jeg også bælter, tasker, tørklæder og puder under navnet PASSION by Joan Fisker.dk.

Men hvad hjælper det at du ser perfekt ud udenpå, hvis du er ved at falde sammen indeni….  Jeg vil gerne skabe helhed, derfor er jeg også uddannnet kropsterapeut og med det skabt virksomheden PASSION for det hele menneske.dk. Er du nysgerrig så kan du se mere her 

Yderligere information

36 38 i rækkefølge

34 på bestilling, 36 på bestilling, 38, 40 på bestilling, 42 på bestilling, 44 på bestilling, 46 på bestilling, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster