Grøn gule bukser med høj talje

Materiale: Bom / ea

Brand: Joan Fisker Design.dk

Kontakt mig på 23427874 hvis du ønsker dette par bukser. Har du allerede fået syet et par ved mig er prisen 995kr

1.195,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Grøn gule bukser med høj talje

Et par grøn gule bukser med høj talje. Den lyse bund giver de grønne og gule farver en friskhed. Bukserne er med et bredt elastik i taljen. Dette holder maven på plads på en behagelig måde.

Materiale: bomuld / ea

Se flere bukser her

I PASSION by Joan Fisker er du i centrum

Her i mulighedernes verden, behøver du ikke at gå på kompromis. Du kan på tøj der passer lige præcis dig. Tænk at slippe for at prøve 20 par bukser uden helt at finde det perfekte. Her tilrettes det første par bukser, og herefter er et bare at bestemme hvilken metervarer, det næste par bukser skal syet i.

Jeg (Joan Fisker) har knap 30 års erfaring i at klæde jer kvinder rigtig på. For det er bestemt ikke ligegyldigt hvad vi tager på, når vi skal ud og møde nye mennesker. Du skal fremhæve det smukke ved dig, og nedtone det du ikke bryder dig om,. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel for dig. Det er desværre ikke altid at et stykke lækkert personlig tøj kan gøre hele forskellen. Derfor har jeg også en uddannelse som kropsterapreut. Det kan du læse meget mere om her

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg glæder mig til at møde dig

 

Yderligere information

Størrelse