Grafiske bukser multicolor med stribe

Materiale: bomuld/ea

Brand: Joan Fisker Design.dk

Bukserne sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet

995,00 DKK1.195,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Grafiske bukser multicolor med stribe

Et par grafiske bukser i multicolor med stribe i siderne, til dig der elsker farver og spræl. Der er virkelig mange valgmuligheder, når du skal finde blusen. Disse bukser er med høj talje, der er et bredt elastik på bagsiden. Herved holdes maven på plads på en behagelig måde. Striben i siderne gør dine ben længere og bukserne lidt friskere.

Se flere bukser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er butikken hvor drømme opfyldes. Jeg (Joan Fisker) designer og syr hele Joan Fisker Design.dk kollektionen som hænger i butikken. Værkstedet hænger sammen med butikken, så du træder direkte ind i det kreative rum. Her kan man virkelig tale om bæredygtighed og meget kort procces. Passer bukserne ikke 100% så laves justeringerne og typisk syes et nyt par til dig. Herefter har jeg dit mønster liggende, og du kan så bare vælge den metervarer, du ønsker til det næste par.

Den første model koster 2-300 kr ekstra, fordi jeg har laver et mønster, der passer lige præcis dig. Dette mønster opbevarer jeg, så du altid kan få lavet en model magen til.

Tøj er ikke bare tøj, det betyder virkelig meget, hvad vi tager på. Du skal da være den smukkeste udgave af dig selv. Og har er tøj en stor hjælp. Jeg har snart 30 års erfaring i at klæde kvinder på og jeg elsker at kunne gøre en forskel. Det kan være en lille ændring det gør den store forskel. Her i butikken er ingen for små eller store. Det er bare tøjet der skal passe til dig.

Udover at være tøjdesigner og skædder så er jeg også uddannet TOTUM kropsterapeut. En behandlingsform hvor man kobler kroppen og psyken. Så det er en fysiologisk behandling med mulighed for samtale. Du kan læse meget mere om det her

Har du nogle spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte mig på 23427874

Jeg vil glæde mig til at møde dig

Yderligere information

Størrelse

,