Grågrøn kjole med stribe i ryggen

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Bomuld / ea.

Jeg har str M hængende i butikken, vælger du en af de andre størrelser, kan den desværre ikke returneres, da den bliver syet op til lige netop dig.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

1.695,00 DKK1.995,00 DKK Incl moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Grågrøn kjole med stribe i ryggen

Super elegant Grågrøn kjole med stribe i ryggen og på skuldrene. Denne kjole har små ærmer, der flytter fokus op til skuldre, som visuelt gøres bredere. Striben i rygen gør dig højere og slankere. Kraven kan stå op, hvis du har en lang hals, og foldes ned, hvis du har en kort hals. Ja det er små detaljer der gør den stor forskel. Kjolen her kan have mange udtryk, alt efter hvilken metervarer du vælger, den skal syet op til dig i.

At få en kjole på der er skabt til dig, er en fantastisk fornemmelse. Det bliver en bæredygtig kjole, fordi det vil være den kjole der bliver foretrukket. Holdbarheden på en Joan Fisker Design kjole er typisk 4-5år. Her er der mere fokus på hvad der klæder dig, fremfor hvad moden dikterer.

Se flere kjoler her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en butik lidt udover det sædvanlige. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder, og jeg elsker at kunne gøre en forskel. Derfor har jeg integreret mit værksted sammen med butikken, så du møder op midt i den kreative oase. Dette giver mig mulighed for at hjælpe dig, til det hele rigtige stykke tøj. Det typiske første møde: Først kigger du hele kollektionen igennem, finder frem til det du godt kan lide. Det kan både være modeller og metervarer. Så skal der prøves, og snakkes. For er det det helt perfekte, eller kunne en lille ændring, gøre resultatet meget bedre… Næste gang du så ønsker en model magen til den foregående, så er det bare et spørgsmål om at vælge metervaren.

Livet skal leves NU, der er ingen fortryelsesret og du er selv herrer over dit liv. Så hvorfor ikke forkæle dig selv.

Udover at være tøjdesigner og skrædder er jeg også RAB-godkendt kropsterapeut. Her bliver du set og behandlet, som det hele menneske du er. Krop og psyke hænger sammen, derfor tager vi en snak og hvad den fysiske problematik, har af betydning. Du kan læse meget mere om det her

Yderligere information

SML I RÆKKEFØLGE

M, XS specialsyet, S specialsyet, L specialsyet, XL specialsyet, XXL specialsyet, Syet efter dine mål, Syet efter dit mønster