Grå stretch skindbukser med slids

Brand: Joan Fisker Design.dk

Materiale: Stretch skind

Jeg har ikke disse bukser hængende i butikken, men du vælger bare en størrelse der passer dig. De kan dog ikke returneres, da de bliver syet, fordi du bestiller dem.

Og lige i dette tilfælde vil jeg ønske, du vil komme forbi Horsens, så jeg er sikker på, du får det perfekte resultat.

Ved bestilling efter mål: kontakt mig på 23427874

 

 

 

 

5.900,00 kr.6.300,00 kr. Incl moms

Beskrivelse

Grå stretch skindbukser med slids

Et par grå stretch skindbukser med slids bør du have hængende i dit skab. Kun overgået af et par sorte. Jeg har rigtig mange kunder der, starter med et par sorte og så udbygger med andre farver efterfølgende. Det er sådan et par bukser, der er afhængighedsskabende, så pas på 🙂

Et par stretchskindbukser er en inverstering, derfor er det også vigtigt at de bare sidder perfekt. Jeg (Joan Fisker) sy selv bukserne, og kan med 100% sikkerhed stå inde for kvaliteten. De skal bare sidde perfekt, derfor er det også nødvendigt, at du lige kigger forbi butikken i Horsens. Her kan du prøve et par bukser, som danner udgangspunkt for dine nye bukser.

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en kombineret butik og værksted. Her designer og syr jeg (Joan Fisker) alle varene, så det er mulighedernes verden. Intet er for stort eller for småt, det er dig der vælger. Og er du interesseret i min mening, får du den gerne. Jeg har nu efterhånden levet af dette i knap 30 år. Så jeg har en helt klar holdning om hvad der klæder den enkelte kvinde.

I min verden er livet for fort til halvgode løsninger, specielt når de bedste er indenfor rækkevidde. Tøj er ikke bare tøj det betyder virkelig meget hvordan vi møder verden. At tage tøj på der er kreeret til lige præcis dig, giver en enorm velvære. Det har du fortjent at prøve. Hellere lidt men godt.

Se de mange andre muligheder for bukser med perfekt pasform her

For mig er det ikke nok, at sørge for du er den smukkeste udgave af dig selv udvendig. Jeg vil også gerne hjælpe dig med en krop og et sind der bare spiller. Derfor er jeg også RAB-godkendt Totem Kropsterapeut. Hvis du er interesseret i at læse mere om det så klik her

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,