Grå silke vandfaldsbluse med orange

Materiale: silke 

Brand: Joan Fisker Design.dk

Denne bluse er ikke pt. syet op, men det gør jeg ved bestilling. Så den sendes først efter ca en uge efter bestilling.

Blusen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.395,00 DKK1.595,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Grå silke vandfaldsbluse med orange

Denne grå silke vandfaldsbluse er med orange og lyserød strib på skuldrene. Disse bånd kan trække skuldrene sammen efter ønske. Du kan se de på billederne, hvilken forskel det kan gøre.

Har du et andet farveønsker så skriv det i kommentarfeltet, eller skriv til mig på 23427874 og jeg kan sende billeder af andre farver striber, hvis du ønsker det.

Se flere silke bluser her

PASSION by Joan Fisker.dk

Er mulighedernes verden. Det er her dine drømme indenfor tøj kan indfries. Ingen er her for lille eller stor, du er perfekt som du er. Tøjet skal bare tilpasses dig, så du bliver den smukkeste udgave af dig selv. Jeg (Joan Fisker) har snart 30 års erfaring i at klæde kvinder rigtigt på. Så det smukke fremhæves, mens det du ikke bryder dig om, kan nedtones.

Hvorfor nøjes med noget halvgodt, når du kan få det perfekte til så lidt. Jeg designer og syr selv alt fra Joan Fisker Design. Så her kan man virkelig tale om bæredygtighed og dansk design.

Jeg elsker at kunne gøre en forskel, derfor har jeg også taget en uddannelse som kropseterapeut. Det kan du læse meget mere om her

Yderligere information

Størrelse

, , ,