Gennemført lyserød velour pude

45cm x 45cm

Materiale: velour i bomuld/ela

Brand: PASSION by Joan Fisker.dk

RABAT: ved køb af 3 puder eller flere, fratrækkes der 50 kr pr. pude, når pengene hæves på dit kort. (Du kan med andre ord ikke se det på din ordre)

RABAT:

349,00 kr. Incl moms

Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Her får du en lækker blød lyserød velour pude, som kan passe ind i mange sammenhænge. Har lagt mange forskellige muligheder op under billeder.

Har du en anden tanke om, hvad du kan tænke dig, så giv mig besked om dine ønsker, og jeg vil gøre, alt hvad jeg kan for at indfri dem 🙂 Jeg har mange metevarer på lager.

(skriv/ring på 23427874 jeg glæder mig til at høre fra dig)

PASSION by Joan Fisker.dk

Er en virksomhed med butik i Horsens. Jeg, Joan Fisker, er tøjdesigner og skrædder og jeg elsker at fremelske det smukkeste i hver enkelt kvinde. Du fortjener det bedste.

Mit tøj brand er: Joan Fisker Design.dk

Mit acc. Brand er: PASSION by Joan Fisker.dk

Mit pude brand: PASSION by Joan Fisker.dk

Jeg bruger stort set kun natur produkter, fordi det er det mest behagelige at have på. Silke, bomuld, viskose, uld, skind og pels er mine favoritter. Jeg elsker, at fordybe mig i den kreative proces. Lade tankerne løbe sit eget løb, bare flyde intuitivt med og se hvor processen ender. Dette giver typisk et bedste resultat.

Farver giver liv og glæde. Det er altid godt at have en basis garderobe, som man så kan pifte op med farver, hvis du ikke ønsker at gå all in på farver.

Her ved mig er du i centrum, jeg ønsker at finde frem til lige præcis det stykke tøj, der giver dig det perfekte look. Med mine 28 års erfaring i, at klæde kvinder på, er jeg sikker på, at jeg også kan gøre en positiv forskel for dig. Hænger den perfekte model ikke lige i butikken, syr jeg den bare til dig 🙂

Kontakt mig på 23427874