Fræk sort silke bluse med slids

Materiale: Stretch silke og viskose jersey som kant

Blusen sendes til nærmeste GLS pakkeshop, medmindre du skriver noget andet i kommentarfeltet.

1.495,00 DKK1.795,00 DKK Incl moms

Ryd

Beskrivelse

Fræk sort silke bluse med slids i ryggen

En sort silke bluse må gerne være lidt fræk, denne er med en slids i ryggen. Og der er også tænkt over, hvordan mormorarmene dækkes, samtidig med at den er let og åben. I taljen er der en jersey kant, der giver en flot fremhævning af din talje. Skal markeringen være størrere, så er et bælte en rigtig god idè. Du behøver ikke have en lille talje, for at fremhæve den.

Stretch silken giver en meget stor bevægelighed. Det er nemt at have med at gøre. Du kan smide den i vaskemaskinen, hænge den op og tage den på efter en let strygning.

Joan Fisker Design er indbegrebet at personligt tøj

Jeg (Joan Fisker) elsker at være kreativ. Finde på anderledes designs. Udtænke løsninger vi kvinder elsker. Selvom vi er meget forskellige og ingen er for små eller store her i butikken, så er vi også ens. Mormor arme er f.eks. noget vi er rigtig mange, der ser på os selv, MEN ikke på andre HVORFOR….

Tøj er ikke bare tøj, det skal fremhæve det du elsker ved dig selv. Og nedtone det du ikke kan lide. Her kan mine knap 30 års erfaringer helt sikkert hjælpe dig, hvis du ønsker det. Jeg hjælper rigtig gerne helt gratis. Hænder det rigtige ikke lige på bøjlerne, så syes det bare op.

Her kan du finde andre bluser

At kunne gøre en forskel er noget der betyder rigtig meget for mig. Derfor har jeg taget en uddannelse som TOTUM kropsterapeut. Her kobles krop og psyke, alt hvad vi oplever, sætter sig også i vores krop. Det er en meget spændende måde at gribe problemstillinger an på. Er det noget du er interesseret i at læse mere om, så kan du se meget mere her

Jeg glæder mig til at møde dig der hvor du er

 

Yderligere information

Størrelse

,